Mission Control for People

HOE HET WERKT

  1. Registreer gratis als Persoon
  2. Deel kennis, video’s en foto’s
  3. Rapporteer over misstanden of prestaties zoals duurzaam en bewust inkopen, duurzame producten, ervaringen van diensten etc.
  4. Laat uw rapport verifiëren
  5. Rapporten worden gebruikt om problemen aan het licht te brengen, te meten op o.a. SDG 7, schone energie, en een positieve impact te creëren

SDG Mission Control is een wereldwijd sociaal rapportage platform, waarmee u kunt leren, rapporteren en communiceren met andere gelijkgestemde individuen om gemeenschappelijke uitdagingen en doelen te ondersteunen en gezamenlijk uitdagingen aan te aangaan.

Geachte Medelander,

SOCIALE FUNCTIES

Verbind

Maak contact met mensen en organisaties over de hele wereld en werk samen aan persoonlijke en wereldwijde uitdagingen.

Rapporteer

Rapporteer over veelvoorkomende uitdagingen, gebruik uw stem voorgoed en laat uw rapport gratis verifiëren.

Volg

Volg je favoriete personen en merken.

Deel

Publiceer berichten of maak een privégroep met je vrienden.

DataforGood

Wij zijn Data for Good

Wij helpen om jou, de bedrijven en de overheid om keuzes te maken voor een eerlijkere en duurzamere wereld. Dat doen wij door informatie (data) te delen. Daarom heten wij Data for Good.

DataforGood

Is duurzaam en eerlijk duur?

Nee, geloof ons: dat is niet duur. Wist je dat de groenste energieleverancier echt niet de duurste is? En hoe zou het zijn als in je kledinglabel ziet of het door kinderen is gemaakt? Zit een t-shirt dan nog zo lekker?

 

Laat je geld de goede kant op rollen. Dat helpt wereldwijd. Want geld telt! You’ve got the powerGebruik dus je geld-power!

Action Goals:

logokopen
logowerken
logoeten
logoomgeving
logogezondheid

ActionGoals

Van wereldwijde droom naar actie voor 2030

Iedereen verdient het om niet in armoede te leven, naar school te gaan, schoon water te drinken, schone lucht in te ademen, van de natuur te genieten en om zichzelf te kunnen zijn. Ja toch?! Ook in Nederland.

 

Dat vraagt om een wereldwijde aanpak. Daarom heeft Nederland samen met 192 andere landen doelen gesteld: de duurzame ontwikkelingsdoelen. De droom is om voor 2030 deze ontwikkelingsdoelen te behalen. Dat vraagt om actie! De 17 duurzame ontwikkelingsdoelen zijn nu doorvertaald naar 5 concrete actiedoelen voor iedereen; de ActionGoals.

ActionGoals

Power to the People

Klimaatverandering, kinderarbeid in het buitenland, natuurrampen en discriminatie. Dit is geen ver-van-je-bed-show, maar the good news is: de oplossing is dichterbij dan je denkt.

 

Data for Good – Mission Control helpt jou in het dagelijks leven om de wereld duurzamer en eerlijker te maken, met simpele acties: ActionGoals.

ActionGoals

Van doelen naar ActionGoals. Doe je mee?

Data for Good deelt data over slimme keuzes op de thema’s kopen, werken, eten, in vrijheid leven en gezond blijven. Voor jou en anderen wereldwijd.

 

Enne, wil je een mooi project starten. Bijvoorbeeld een geveltuintje? Wij laten zien hoeveel positieve impact je daarmee behaalt. Dat werkt aanstekelijk voor anderen.

ActionGoals

Hoe weten we of een ActionGoal werkt?

Wetenschappers en kennisinstituten rekenen dat voor ons uit. Wij laten zien wat er gebeurt als iedereen meedoet. Dan wordt de wereld echt eerlijker en duurzamer voor 2030. Zodat we die belangrijke wereldwijde ontwikkelingsdoelen halen!

 

Doe mee en sluit je kosteloos aan, klik hier!

Translate